First time here? Checkout the FAQ!
x

الملاحظات

Bir çocuğa yabancı dil öğretmek için 8 yardım ipuçları

في تصنيف اللغه التركيه
بواسطة طالب محترف (3.8ألف نقاط)  
+3 تصويتات
92 مشاهدات

Çocuklara yabancı dil öğretmek için 8 yardım ipucu

Yabancı dil öğrenmek, dünya halklarının kültürlerine açabileceğiniz ve çeşitli bilimsel bilgi ve gelişmeler hakkında bilgi edinebileceğiniz bir pencere haline gelmiştir, bu nedenle uzmanlar çocuğa küçük yaştan itibaren birden fazla dil öğretme ihtiyacını vurgulamaları ve böylece iyi öğrenmesi ve büyüdüğünüzde bundan faydalanması için onunla birlikte büyümesi gerektiğini vurgulaması ve sevgili çocuğunuzun ilgisini önemsediğimiz için size yabancı dil öğretmenize yardımcı olacak bazı ipuçları vereceğiz.

"İlk tavsiye:

Çocuğunuza herhangi bir yabancı dil öğretmeyi başarmak için başlangıçta ustalaşmanız ve geniş bir bilgiye sahip olmanız gerekir, böylece çocuğunuzun bir kelimenin veya kelime dağarcığının anlamını anlamıyorsa tüm sorularını ve sorularını yanıtlayabilirsiniz.

İkinci tavsiye:

Ona öğrenmek istediğiniz dilde etrafındaki şeylerin isimlerini, özellikle oyun, yatak, pencere, sandalye, yemek, kıyafet, ağaç, çiçek gibi günlük olarak kullandığı şeyleri öğretin ve sürekli önünde tekrarladığınızdan emin olun, bu da unutulmalarını önleyecektir.

 

Üçüncü tavsiye:

Diyaloğun basit olması ve günlük hayatıyla ilgili konularla ilgili olması koşuluyla öğrenmek istediğiniz yabancı dili kullanarak çocuğunuzla aranızda bir diyalog oluşturmak önemlidir, bu onu zihninde daha fazla kanıtlamak için bildiği cümleleri ve kelime dağarcığını kullanmaya teşvik edecektir.

Tavsiye 4:

Çocuğunuzun kütüphanesini yabancı dilde yazılmış kısa hikayelerle zenginleştirmek onlara çok miktarda yeni kelime dağarcığı ve anlam gösterecektir ve çocuğunuzun bu dil için kullandığı elektronik cihazlar bunları kolayca öğrenmesine yardımcı olmalıdır.

Tavsiye 5:

Dil öğrenme oyunlarına dayanarak, çocuğu kelimeleri ve görüntüleri birbirine bağlamaya motive eden bir dizi aktivite ve egzersiz sunar, bu da hızlı öğrenmeyi kolaylaştırır, çünkü beyin görüntüleri bilgiden daha fazla alabilir.

Tavsiye 6:

Çocuğunuzu yabancı dilde programları, filmleri ve çizgi film dizilerini takip etmeye teşvik edin ve izleme sırasında karakterlerin tekrar ettiği bazı ifadeleri çevirmesini isteyin, bu, bunu yapmak zorunda hissetmeden öğrenmenize yardımcı olacaktır.

Tavsiye 7:

Çocuk doğada hızlı tempoludur, bu yüzden yabancı dil konuşmayı öğrenmesi için ona baskı yapmayın, ancak eğitim sürecine sizinle odaklanmasını, öğrenmesini ve çok hızlı bir şekilde emmesini teşvik edecek bir eğlence ve eğlence atmosferi vermeye çalışın.

Tavsiye 8:

Çocuk şarkıları dil öğretiminde büyük rol oynar, bu nedenle çocuğunuzu günlük olarak duymaya teşvik ettiğinizden emin olun, onları dinlemek kaydetmeyi kolaylaştırır ve bazı şarkılara fiziksel hareketler eşlik eder, bu da öğrenmeyi eğlenceli hale getirir.

Çocukluk döneminde yabancı dil öğrenmenin önemi:

Bilimsel çalışmalar, çocukluk döneminde ikinci bir dil öğrenmenin zihinsel yetenekleri geliştirmeye ve zekayı artırmaya yardımcı olduğunu doğruladı.

Genç yaşta yabancı dil öğrenmek, büyüdüğünüzde öğrenmekten daha kolay ve otomatiktir.

Yabancı dil çocuğun becerilerini arttırır ve oyun ve çizim gibi diğer becerileri öğrenmeye teşvik edilmelidir.

Yabancı dil öğrenmek, özellikle ortaöğretim ve üniversite düzeylerinde çocukların daha geç eğitimlerine yardımcı olur.

Yabancı dil, çocuğun sosyal çevresi dışındaki insanlarla iletişim kurabildiği için özgüvenini arttırır.

 

Çocuğunuz için başarılı bir gelecek inşa etmek istiyorsanız, yabancı dil öğrenmesine yardımcı olmalısınız, bu yüzden önceki tavsiyeleri kullanmaktan çekinmeyin, öğrenmesini ve ustalaşmasını kolaylaştıracaktır.

من فضلك سجل دخولك أو قم بتسجيل حساب للإجابة على هذا السؤال

1 إجابة واحدة

بواسطة طالب عالمي (8.7ألف نقاط)  
+1 تصويت

السلام عليكم ورحمه الله وبركاته ❤️ 

مساء الخير ❤️ 

مجهووود راااائع 

جزاك الله خيرا ❤️ 

بالتوفيق ❤️⁦(✿^‿^)⁩ 

115 Online Users
0 Guest 115 Member
Today Visits : 63300
Yesterday Visits : 71608
Total Visits : 45422242

25.4ألف أسئلة

124ألف إجابة

154ألف تعليقات

29.6ألف مستخدم

مرحبًا بك إلى Taleek Discussion، مناقشات طليق - حيث يمكنك طرح الأسئلة وانتظار الإجابة عليها من المستخدمين الآخرين. تذكر اننا هنا جميعا لمساعدة بعضنا البعض فيرجى الالتزام بقوانين وارشادات المنتدى حتى نبقي عائلة طليق نظيفة وانتاجية - لا تنسى التصويت للاجابات الصحيحة والتصويت بالسلب للاجابات المضللة او المخالفة
add
لعبة السجن
...