First time here? Checkout the FAQ!
x

الملاحظات

Yurtdışı Bilgi Çalışması, Yurtdışı Çalışmayı Düşünürken Dikkat Edilmesi Gereken 4 Faktör

في تصنيف اللغه التركيه
بواسطة طالب محترف (3.8ألف نقاط)  
0 تصويتات
48 مشاهدات

Yurt dışında eğitim düşünürken göz önünde bulundurulması gereken 4 faktör

Yurtdışında eğitim alma kararı, mümkün olduğunca dikkatli almanız gereken en önemli kararlardan biridir. Doğru kararı verdiğinizden emin olmak için, dikkate almanız gereken bir dizi önemli şey vardır.

Bunların bazıları basit olduğu kadar doğrudur, gerçekçi içgörü gerekir ve kendinizle daha dürüstlük gerektirir

Uzun süre evden uzak durabilir misin?

Evlerine, ailelerine ve arkadaşlarına yakın bir yerde çalışanlar bile yeni durumla başa çıkamaz ve daha fazla arkadaş edinemezler. Eğer bu insanlardan biri olduğunu düşünüyorsan, iki yıldan fazla sürmeyecek kısa bir çalışma kursu aramalısın.

Yeterince sosyal bir insan olduğunuzdan ve ailenizden uzakta yaşayabileceğinizden eminseniz, birkaç yıl sürebilecek entegre bir çalışma kursu elde etmek için iyi bir fırsattır.

Büyük şehirleri mi yoksa küçük kırsal köyleri mi seviyorsunuz?

Şehirlerdeki tıkanıklık, gürültü ve hızlı yaşam temposu bazıları için sevilmeyen sayılabilirken, diğerleri kırsal kesimde yaşamın huzur ve kış uykusunu sıkıntılara neden oluyor.

Bu nedenle, genel ruh halinizdeki önemlerinden dolayı ulaşım ve eğlence yerlerinin faktörlerini hesaba katmanız gerekir; bu da kaçınılmaz olarak çalışmayı takip etme yeteneğinizi etkileyecektir.

 

Bir odayı başkasıyla paylaşmaya hazır mısın?

Kampüs kültürü ülkeler arasında farklılık gösterir. Avustralyalı bir öğrenci kampüsün dışında yaşama olasılığı daha yüksek olsa da, İngiliz üniversiteleri kampüsteki öğrencilere daha fazla alan kazandırıyor.

Amerika Birleşik Devletleri veya Hong Kong'da eğitim almayı düşünen çoğu öğrenci başka bir öğrenciyle ortak bir oda beklemelidir. Bu nedenle, başka biriyle paylaşma fikrini kabul etmiyorsanız, üniversitenin yakınında bir ev veya tek kişilik bir oda almak için mali durumunuzu iyi incelemelisiniz.

 

Yurtdışında eğitim artıları

Hangi iş seçenekleri mevcuttur?

Mezuniyetten sonra okuduğunuz ülkede kalmayı planlıyorsanız, bazı ülkeler belirli alanlarda geliştiği için bu noktaya öncelik vermelisiniz ve burada bunun için uygun bir kurs seçmeniz gerekir.

Örneğin, Londra dünya çapında çok sayıda dev için önemli bir merkezdir ve bu da onu iş ve finans mezunları için en heyecan verici yer haline getirir.

من فضلك سجل دخولك أو قم بتسجيل حساب للإجابة على هذا السؤال

1 إجابة واحدة

بواسطة طالب محترف (3.6ألف نقاط)  
0 تصويتات
Thank you very much.. the effort deserves thanks.
109 Online Users
0 Guest 109 Member
Today Visits : 49458
Yesterday Visits : 70042
Total Visits : 47359188

25.4ألف أسئلة

124ألف إجابة

154ألف تعليقات

29.7ألف مستخدم

مرحبًا بك إلى Taleek Discussion، مناقشات طليق - حيث يمكنك طرح الأسئلة وانتظار الإجابة عليها من المستخدمين الآخرين. تذكر اننا هنا جميعا لمساعدة بعضنا البعض فيرجى الالتزام بقوانين وارشادات المنتدى حتى نبقي عائلة طليق نظيفة وانتاجية - لا تنسى التصويت للاجابات الصحيحة والتصويت بالسلب للاجابات المضللة او المخالفة
add
لعبة السجن
...