First time here? Checkout the FAQ!
x

الملاحظات

Kitaplarda yazılmamış başarı 20 derin ders

في تصنيف مدونين طليق
بواسطة طالب محترف (3.8ألف نقاط)  
+2 تصويتات
93 مشاهدات

Kitaplarda yazılmamış başarı 20 derin ders 

 1. Harika bir insanla geçirdiğiniz her an, küçük bir insanla kaybettiğiniz her güne pişman olacaksınız. Çok doğru uçuş arkadaşları seçin.. onların kostüm olacak.

2. Hayattaki başarı, rüyanızda 24 saat çalışmanız değil... iş ve rahatlığı dengelemeniz... çünkü dinlenme zamanı size hızlı bir şekilde ulaşacak fikirler ve yenilikler üreteceğiniz en güzel zamandır.

3. Olumlu duyguların ölme hızı, olumsuz duyguların hızla ölmesinden daha büyüktür. Çok çabuk kurtulmanın sevinç ve zafer anları anlamına gelir. Sonuç: Mutluluğunuzu rüyaya ulaşan bir anla ilişkilendirmeyin.. çünkü çok hızlı bir andır, ancak mutluluğunuzu şimdi yaşadığınız her anla birleştirin.

4. Dağ evindeki en iyisiysen. Bir misafir veya yeni bir şalah dışında daha güçlü ve daha olumlu.

5. Özgün, gün boyunca mutlu ve mutlu olmanızdır... mutsuz, depresif, üzgün... hala hayatın böyle yaşanması gerektiğini anlamıyorsunuz.

6. Başarısızlığın seni hapse atan bir çağdır çünkü aleyhinde hiçbir kanıtın yok. Korkun onun tek kanıtı!

7. Eleştirmenler ve nefret edenler sizin gibi insanlar, ama onlar bilmiyorlar.. Kendilerini geliştirmek yerine... seninle savaşmak için enerjilerini paylaşıyorlar. Onlara acımak ve affetmek onların sorunu senin sorunun değil.

8. Elde edilen tek şey bir rüyadır... onu zayıflatmayı arzuluyorsun... arzularının kökeni genişletmek ve büyümektir... ve bu belirli bir rüya ya da hedefle ilgili değildir... ama Tanrı'nın mesajına, yolculuğuna ve saf niyetine bağlıdır.

9. İfadeyi abartmanıza ve 360 derece değiştiğini söylemenize gerek yok, çünkü bu hiç değişmediğiniz anlamına geliyor. Malhash anlamını her zaman abartıyorsun.

10. Nadiren rüyanızda mide ekşimesi var mı.. rüya ortaklarınızı dikkatlice seçin. Eğer ayaklarını coşku hissetmiyorsan... x üzerinde.

11. Bir gündüz uykusundan sağlıklı olduğunuz sürece, Tanrı'nın kendiniz, başkaları ve sonuncusu için yararlı bir şey yapması kalır. Gününü kullan ve doğru öğüt. Sizin için bir umut yoksa ve gerek yoksa, ruhunuza tekrar cevap veremezsiniz.

12. Yorulun... oyun oynayın.

13. Her şey kendin için zor olacak.. Hayat senin için kolay olacak.. Ve her şey kendine kolay olacak.. Hayat senin için zor olacak.

14. Hayatındaki her şeyde mantıklı ve dengeli ol... kendini geliştirmek dışında... çılgın, aç ve bilim için korkunç bir oburluk... ve çabanın, zamanının ve paranın on katını alacaksın.

15. Birinin bir yol aldığı ve onun üniformasını başarmak için aynı şekilde gittiği anlamına gelmez.. yolunuzdaki rolü.. parmak iziniz gibi yolunuz.. benzersiz değildi ve tekrarlanmayacaktır.

16. Senin hakkında insanların görüşlerini duyun.. bundan olumlu olsun.. Ve onunla sinirli negatif için dilsiz olun. Çünkü ikincisi büyük olasılıkla, özellikle size yakınsanız.

17. Dünyanın tüm denklemleri rüyalarınızın yolunda size karşı komplo kurduğunda, gökyüzü denklemlerinin başka hesaplamaları olduğunu unutmayın.

18. Üniversite öğrencileri için: Hafta boyunca çok çalışmak için üç ya da dört gün ayırın.. ve kendinizi eğitim, sürtünme ve yeni etkinliklerle geliştirerek geçirilen günlerin geri kalanı.. geleceğinizi kılan budur... ancak sertifikanız yalnızca prosedürlerde kullanacağınız resmi bir kağıttan daha fazla değildir.

19. Her halükarda insanların... ilk dinlenenin sen olduğunu düşünsem iyi olur.

20. Son olarak... hayattaki en başarılı ve en mutlu insanlar, olumsuz geçmişlerindeki olaylar hakkında kötü bir hafızaya sahip olanlardır. Bellek Kartı geçmiş kırmak ve yeni bir sabit başlamak izin verirseniz

من فضلك سجل دخولك أو قم بتسجيل حساب للإجابة على هذا السؤال

1 إجابة واحدة

بواسطة طالب عالمي (7.3ألف نقاط)  
+1 تصويت

çok güzel 

teşekkürler kardeşim 

iyi şanslar 

بواسطة طالب محترف (3.8ألف نقاط)  
Sağol
Sen de teşekkür ederim çok sağol
İyi şanslar
169 Online Users
0 Guest 169 Member
Today Visits : 23815
Yesterday Visits : 55702
Total Visits : 44249639

25.4ألف أسئلة

124ألف إجابة

154ألف تعليقات

29.5ألف مستخدم

مرحبًا بك إلى Taleek Discussion، مناقشات طليق - حيث يمكنك طرح الأسئلة وانتظار الإجابة عليها من المستخدمين الآخرين. تذكر اننا هنا جميعا لمساعدة بعضنا البعض فيرجى الالتزام بقوانين وارشادات المنتدى حتى نبقي عائلة طليق نظيفة وانتاجية - لا تنسى التصويت للاجابات الصحيحة والتصويت بالسلب للاجابات المضللة او المخالفة
add
لعبة السجن
...