First time here? Checkout the FAQ!
x

الملاحظات

Sizin için en iyi üniversiteyi bulmak için mükemmel adımlar

في تصنيف اللغه التركيه
بواسطة طالب محترف (3.8ألف نقاط)  
+2 تصويتات
84 مشاهدات

Okul yolculuğunuza başlamaya karar vermeden önce, düzenli bir şekilde bazı adımlar atalım ve sic üniversitesinin sizin için en iyisi olduğunu bildiğiniz en iyi yollar ve araçlar hakkında konuşalım.

Birinci adım.

Aşağıdaki adımların tümü esas olarak bu adıma bağlıdır, yani tam olarak hangi uzmanlığı incelemek istediğinizi belirlemek için. Ve ayrıca bu uzmanlık alanında almak istediğiniz akademik derece.

Daha sonra çalışmak ve çalışmak istediğiniz alanı belirlediğinizde, genellikle çok özel olduğunu unutmayın. Örneğin, özellikle anestezi çalışmak istiyorsunuz. Daha sonra akademik üniversite diplomanızı (insan tıbbı) belirlemeli ve daha sonra birincil hedefinize ulaşmak için lisansüstü çalışmalar (anestezi) için alanınızı tekrar belirlemelisiniz.

Başka bir anlamı var. Önce üniversite diploması almak istediğiniz genel hedefi belirleyin ve daha sonra lisansüstü çalışmalara devam etmek için tam olarak istediğiniz uzmanlık alanı seçin

Adım 2

Okumak istediğiniz uzmanlık alanı belirledikten sonra, iki ana kritere göre okuyacağınız üniversiteyi aramaya başlamalısınız: akademik yeterlilik ve çalışma maliyetleri.

Doğru üniversite için ilk aramanızda başka bir kriter belirlememeye çalışın. Yani bu adımı (kalmak için en iyi şehir) sizin için dikkate almayın. Sadece çalışmanın kalitesine ve iki temel kriter olarak ödeyeceğiniz maliyetlere odaklanın ve ardından aralarından seçim yapabileceğiniz seçenekleri tercih etmeye başlayın.

Adım 3

Uluslararası üniversitelerin mümkün olduğunca çok sayıda uluslararası öğrenci çekmek için mutlu olduğunu ve uluslararası bir öğrenci olarak üniversiteler arasındaki uluslararası rekabetin çok yoğun olduğunu her zaman unutmayın.

Bu nedenle, üniversiteyi (veya birkaç üniversiteyi) belirledikten sonra, eğitim kalitesinde ve öğrenim maliyetlerinde en iyisi olarak görürsünüz, özellikle sizin için iletişim kurmaya başlarsınız. Uluslararası öğrenciler için bir bölümleri var mı? Bunu ödemek için onlarla nasıl iletişim kurabilirsin? Üniversite adresi nedir ve başvuru için testler ve gereksinimler nelerdir?

Tüm bu verileri çevrimiçi olarak üniversite web siteleri aracılığıyla alabilirsiniz, ancak daha fazla bilgi için şu veya bu şekilde üniversite yönetimiyle iletişime geçmelisiniz.

Başka şeyler de gerekli.

Burs aramak yurtdışında okumak için harika bir seçenektir. Web sitemizde burs arayabilir, sizin için en uygun çalışma seçeneklerini belirleyebilir ve şartlarına uygunsanız hemen başvurabilirsiniz.

Ve önemli bir tavsiye: Alanınızdaki tüm bursları tamamladığınızdan emin olana kadar hiçbir üniversiteye başvurmayın. Nitelikleriniz veya dereceleriniz, ister tam ister kısmi burs olsun, uluslararası bir üniversiteye burs şeklinde kabul etmenizi sağlayabilir.

Bir diğer önemli tavsiye, sizin için doğru olan üniversiteleri araştırırken ve belirlerken, küresel sıralamasını da okumalısınız. Üniversitelerin dünya sıralaması şüphesiz bilimsel ve akademik yeterliliklerini kanıtlamaktadır ve uluslararası bir üniversitede küresel olarak gelişmiş bir sıralamaya sahip bir öğrenci olsaydınız mükemmel bir fırsat olurdu.

Sitemizde tüm detayları bulacaksınız. Tüm dersleri Amerika Birleşik Devletleri, İngiltere, İsveç, Malezya, Yeni Zelanda, İrlanda, Singapur, Hollanda ve Avustralya'da bulunan tüm üniversitelerde bulabilirsiniz. Sadece bu ülkelerden, okumak istediğiniz ülkeden birini seçin ve ardından farklı disiplinler ve akademik dereceler aramaya başlayın.

Dünya uluslararası üniversitesinde akademik dereceye ulaşmak hayal değil, kolayca başarılabilen bir gerçekliktir. Sadece ilk adıma başlayın ve birçok insanın sizi ikna ettiği, yurtdışında eğitim alma şansının zor ve imkansız olduğu yanılsamalarını zihninizi kırın.

İyi şanslar, zirvede görüşürüz.

من فضلك سجل دخولك أو قم بتسجيل حساب للإجابة على هذا السؤال

2 إجابة

بواسطة طالب عالمي (6.0ألف نقاط)  
+1 تصويت
السلام عليكم

جزاك الله كل خير

بالتوفيق فى تعلم اللغه التركيه
بواسطة طالب عالمي (8.7ألف نقاط)  
+1 تصويت

السلام عليكم ورحمه الله وبركاته ❤️ 

Iyi akşamlar ❤️ 

Tebrikler

 İyi şanslar ❤️(✿^‿^)

121 Online Users
0 Guest 121 Member
Today Visits : 42211
Yesterday Visits : 64489
Total Visits : 45465600

25.4ألف أسئلة

124ألف إجابة

154ألف تعليقات

29.6ألف مستخدم

مرحبًا بك إلى Taleek Discussion، مناقشات طليق - حيث يمكنك طرح الأسئلة وانتظار الإجابة عليها من المستخدمين الآخرين. تذكر اننا هنا جميعا لمساعدة بعضنا البعض فيرجى الالتزام بقوانين وارشادات المنتدى حتى نبقي عائلة طليق نظيفة وانتاجية - لا تنسى التصويت للاجابات الصحيحة والتصويت بالسلب للاجابات المضللة او المخالفة
add
لعبة السجن
...