First time here? Checkout the FAQ!
x

الملاحظات

Yaz tatilinizden nasıl yararlanabilirsiniz?

في تصنيف اللغه التركيه
بواسطة طالب محترف (3.8ألف نقاط)  
+1 تصويت
46 مشاهدات

Sonunda.. Okul tatilleri

Uzun, stresli aylar boyunca ders çalışarak, takip ettikten ve inceledikten sonra, artık okul tatilinizi geçirme ve tatilde ne yapmayı sevdiğinizi belirleme hakkına sahipsiniz. Bu tatilde tam eğlence sizin için gereklidir, sizi kariyerinizin bir sonraki aşamasına uygun şekilde nitelendirin

Konfor ve eğlence, ortalama bir öğrenci, özellikle de uluslararası öğrenci için alt konular veya mükemmellik değildir. Aslında, özellikle uluslararası öğrenci için eğlence, uluslararası öğrencinin yurtdışındaki çalışmaları boyunca genellikle sık sık yabancılaştığını veya sıkıntılı hissettiğini göz önünde bulundurarak çok önemlidir.

Burada atmosferi eğlendirmenize ve değiştirmenize yardımcı olabilecek ve düzgün çalışmaya ve odaklanmaya devam etmek için iyi zaman ayırabileceğiniz bazı fikirlerimiz var.

seyahat

Yaz tatillerinde, seyahat etmek ve trekking yapmak için kaliteli zaman geçirmek için bolca zamanınız vardır. Birkaç gün seyahat edebilir ve ikamet yerinizi değiştirebilirsiniz. Akrabalarınızla ve arkadaşlarınızla eğlenmek için eve gidebilirsiniz.

Seyahat zihninizi ve duygularınızı tazeleyecek ve şehrinize dönüp eğitim gördüğünüzde sizi bir aktivite ateşine dönüştürecektir.

Şehri keşfedin

Sahip olabileceğiniz en komik şeylerden biri, okuduğunuz şehri keşfetmek için işinizde belirli bir zaman ayarlamaktır. Kültürünü, medeniyetini, doğal tezahürlerini, halk yemeklerini, insanların neleri sevdiğini ve nefret ettiği şeyi keşfedin. Kısacası, bu şehirde uzun süre vakit geçirmek için kendinizi şanslı bir turist olarak düşünün.

Uluslararası bir öğrenciyseniz ve yakın zamanda bir şehirde eğitim almaya geldiyseniz ve şehri keşfetmek için yeterli zamanınız yoksa, bu adımı güçlü bir şekilde atmanız önerilir.

Arkadaşlarla dışarı çıkmak

Arap dini, sosyal ve kültürel kontrollerine, gelenek ve göreneklerine tam bağlılıkla, arkadaşlarınıza sizin için geçerli olabilecek ve iyi vakit geçirmenizi sağlayacak birçok eğlenceli destinasyonda eşlik etmenin keyfini çıkarabilirsiniz. Sinema mesela. Özel kahve dükkanlarından birine gidiyorum. Arkadaşlarınızla bir restoranda yemek yiyin.

Kültürel Yaşam

Her birimizin belli kültürel eğilimleri var. Eğer kitapları ve okumayı seven biriyseniz, neden yakındaki bir kütüphaneye gitmek için haftada belirli bir zaman ayarlamıyorsunuz? .. Fotoğraf meraklısıysanız, yürürken manzara fotoğrafçılığı hobinizi pratik etmek için haftalık randevu alın.

Müze ve antika meraklısıysanız, şehrinizdeki yakındaki bir müzede zaman geçirerek kendinizi hazırlayın. Vesaire. Önemli olan yurt dışı eğitiminiz sırasında kültürel hobilerinizin sürsün, aksine... Daha fazla geliştirmeye çalışın ve iyi vakit geçirmek için bundan yararlanın.

alıştırma

Belki de bütçenizin bir kısmını bir spor salonuna veya spor salonuna katılmak için ayırmalıydınız. Bu sağlığınız için kesinlikle gereklidir ve sizi kilo alma veya insanlardan ve toplumdan izole etme risklerinden koruyacaktır.

Yaz döneminde üniversitenizde, açık hava kulüplerinde veya üniversiteler tarafından düzenlenen spor aktivitelerine kayıt olabilirsiniz. Bütçenizin izin verdiği gibi.

Şirketlerde eğitim

Arkadaşlarınızla dışarı çıkmak ve seyahat etmekten kesinlikle sıkılacağınız zaman gelecektir. Yaz tatilinden itibaren zamanınızı alanınızdaki bir firma ile antrenman yapmak için kullanabilir, çalışmalarınızı tamamladıktan sonra işe almak için iyi bir fırsat sağlayabilirsiniz. Bu yaz tatili egzersizleri size büyük bir endüstri verecek ve sizi yaşıtlarınızdan önemli ölçüde üstün hale getirecektir.

İyi şanslar, zirvede görüşürüz.

من فضلك سجل دخولك أو قم بتسجيل حساب للإجابة على هذا السؤال

1 إجابة واحدة

بواسطة طالب عالمي (8.7ألف نقاط)  
0 تصويتات

السلام عليكم ورحمه الله وبركاته ❤️ 

iyi akşamlar ❤️

 harika konu 

İyi şanslar ❤️(✿^‿^)

122 Online Users
0 Guest 122 Member
Today Visits : 76384
Yesterday Visits : 67398
Total Visits : 46262759

25.4ألف أسئلة

124ألف إجابة

154ألف تعليقات

29.6ألف مستخدم

مرحبًا بك إلى Taleek Discussion، مناقشات طليق - حيث يمكنك طرح الأسئلة وانتظار الإجابة عليها من المستخدمين الآخرين. تذكر اننا هنا جميعا لمساعدة بعضنا البعض فيرجى الالتزام بقوانين وارشادات المنتدى حتى نبقي عائلة طليق نظيفة وانتاجية - لا تنسى التصويت للاجابات الصحيحة والتصويت بالسلب للاجابات المضللة او المخالفة
add
لعبة السجن
...