First time here? Checkout the FAQ!
x

الملاحظات

Hiç tuz tatmamışken şekeri nasıl anlayacaksın?

في تصنيف اللغه التركيه
بواسطة طالب محترف (3.8ألف نقاط)  
+1 تصويت
59 مشاهدات

Bugün o kadar onun 20 yıl oldu sağır kör genç adam, anlatır birisi için bir yazı okumak, onun görme o bir köpek gördüm ilk şey oldu geri kazandığında, o daha önce bir aynaya bakmamıştı, bu köpeğin bir insan olduğunu düşündü, ama biraz ondan farklı, ta ki bir insan görene kadar. O zaman, gördüğü bu varlığın ne olduğunu hala bilmeyen, insan olmadığını, onun gibi olmadığını anladı.

Gerçeği ya da tam tersini hissedene kadar bu şeyi bilemeyiz. Birileri aşkın ne olduğu hakkındaki gerçeği hissedene kadar hala birini sevdiğini düşünebilirsin. Sevincinizden önce kalbinizde sizi destekleyen ve sizin için en iyi yardım olan kişiye inanana kadar dostluğun anlamını bilemezsiniz. Duygularınızın gerçek olduğunu, hak ettiğinizi elde ettiğinizi ve bu senaryonun, inançlarınızı dönüştüren ve düşüncelerinizi düzeltene kadar en iyi, en doğru ve en yüksek kurulu olduğunu düşüneceksiniz

Yani şu anda hissettiğim şey aşk değil. Etrafımdakiler bunu duyana kadar dans eden kalp atışım değil. Ve bana olursa yüzümün kızarıklığı gerçek değil mi?

Sanırım bu sorunun cevabını kesin olarak bilemeyeceğim, bunu nasıl tanımlayacağımı bilmiyorum, ne yaşadığımızı söyleriz ya da hiç tecrübe edersek ne hissedeceğimizi hayal ederiz ve bu konuda hiçbir algım yoktur.. Yazar arkadaşımızın bahsettiği fikirle aynı. Aklım şu anda bana söylenenden daha fazla etki eden bir şey olduğunu anlayamıyor.

Bu fikir muhtemelen şimdiye kadarki en karanlık ve acı verici fikrimdir.. Bir insanın sahip olduğundan daha güzel, doğru veya daha güçlü bir şey olduğunu bilmediği fikri.. Ölebileceğim ve daha önce hiç böyle bir aşkı hissetmediğim fikri, daha önce ne kadar sevdiğimi düşündüğüm ya da ondan sonra ne kadar sevdiğimin önemi olmayan aşk hala duygularımın en tepesi olacak. Gerisini o zaman hissettiklerime göre ölçeceğim. İkimizden birinin tüm hayatını yaşayabileceği fikri ve onun bir duyguyu nasıl tarif edeceğini bilmiyor, çünkü o bunu yaşamadı.

Bilmiyorum, ama bildiğim şey, kendimi tüm bunları deneyimlemek için serbest bırakmak istiyorum, sevgi, dostluk, annelik, mutluluk ve başarı, aynı zamanda yenilgi, zayıflık, umutsuzluk ve çaresizlik, belki daha önce yaşadığım çaresizlik değil, bir daha geri yüklemek istemediğim bir deneyim. Demek istediğim, tatlı ve acı tüm duyguları deneyimlemek istiyorum.. Bu, onun hakkında yazmama ve tarif etmeme yardımcı olacak, bu, neyi sevdiğimi ve nelerden nefret ettiğimi anlamama yardımcı olacak, bu duyguyu ve tersini tatmama yardımcı olacak, bu yaşamama yardımcı olacak

Büyüdüğümüz fikirle aynı, yediğiniz tek şey ise şekerin tadını hissetmeyeceksiniz, insanların neden başarı dilediğini ve asla başarısız olmayanları bilmeyeceksiniz ve daha önce hiç söylenmediği sürece evetinizi takdir etmeyeceksiniz. Tanrı bizi başarısızlıktan sonra başarının tatlılığını korusun, tökezledikten sonra gelen ve tuzdan sonra şekeri tadın.. Tanrı bizi duyguların tatlılığını yakaladı. Kör görme yetisinin yeniden kazandığı için.

İyi şanslar. Tepede görüşürüz.

من فضلك سجل دخولك أو قم بتسجيل حساب للإجابة على هذا السؤال

1 إجابة واحدة

بواسطة طالب عالمي (8.7ألف نقاط)  
0 تصويتات

السلام عليكم ورحمه الله وبركاته ❤️ 

iyi akşamlar ❤️ 

harika makale 

İyi şanslar ❤️(✿^‿^)

بواسطة طالب محترف (3.8ألف نقاط)  
و عليكم السلام و رحمة الله و بركاته
Çok teşekkür ederim
157 Online Users
0 Guest 157 Member
Today Visits : 47129
Yesterday Visits : 60675
Total Visits : 45773158

25.4ألف أسئلة

124ألف إجابة

154ألف تعليقات

29.6ألف مستخدم

مرحبًا بك إلى Taleek Discussion، مناقشات طليق - حيث يمكنك طرح الأسئلة وانتظار الإجابة عليها من المستخدمين الآخرين. تذكر اننا هنا جميعا لمساعدة بعضنا البعض فيرجى الالتزام بقوانين وارشادات المنتدى حتى نبقي عائلة طليق نظيفة وانتاجية - لا تنسى التصويت للاجابات الصحيحة والتصويت بالسلب للاجابات المضللة او المخالفة
add
لعبة السجن
...