First time here? Checkout the FAQ!
x

الملاحظات

hikaye: bir büyü son bölüm Yazan: Ali Muhammed Raslan

في تصنيف اللغه التركيه
بواسطة طالب محترف (3.8ألف نقاط)  
+3 تصويتات
93 مشاهدات
hikaye: bir büyü

 son bölüm

 Yazan: Ali Muhammed Raslan

 Büyücü dedi ki:

 kızı istiyorum.  ?

 Kız nasıl istiyor anlamıyorum.

 Kocanı istediğine ve sana yardım ettiğine göre, şimdi bana yardım etme sırası sende.

 - Onunla evlenmek ister misin?

 - Haha, evlen onunla, görünen o ki kızan sensin, o değil, ben sadece onu istiyorum.

 - ama nasıl ,,?

 Ondan kaçmaya çalıştı, çünkü bir erkeğin bir kadını istemesinin ne demek olduğunu çok iyi biliyor ama ne dediğini anlamıyor.

 - Şimdi fayda sağlamanın ne demek olduğunu anlıyorum ve siz de faydalanıyorsunuz ama korkarım onlara benden bahsedeceksiniz.

 - Şimdi ne istediğimi anlıyorum ve buna sabrım yok, resmini gördüğümden beri hayal gücümden çıkmadı ve sağlam bir plan kurdum.

 - plan?

 Tek yapmanız gereken uygulamak ve her şey hazır.

 - ama...

 -ama ne?

 Onu ayağa kaldıran keskin bir sesle cevap verdi ve ruh halinin değiştiğini ve onunla tartışmaya yer olmadığını anladı, ancak böyle bir konuda ona nasıl yardım edebilirsin, ne olursa olsun, çünkü değerini biliyor çünkü bir kadında namus ve belki de onun öldürülmesine neden olsaydı, şimdi istediğinden daha kolay olurdu, ama reddederse yardımı olmaz, bedelini öder.

 - Ne dersin, paranın geri kalanını senden istemedim ve bana borçlusun, bana yardımını düşün, bedelin geri kalanını.

  - Ama korkarım beni baştan çıkaracaksınız.

 - Hâlâ düşünüyorsun, sana kimsenin öğrenmeyeceğini söylemiştim.

 Bak, cebinden uyku hapına benzeyen bir hap çıkardı.

 - Onu davet edin ve size geleceği günü söyleyin ve yürüyüşe çıkmasını isteyin, dışarı çıkmadan bir saat önce ilacını verin ve ikamet adresinin olduğu mahalleye götürün, hissedecektir. baygın, arkadaşının orada yaşadığını ve vaktinden sonra dinlenebileceğini farz et ve eve girdiğinde bir kadın bulacaksın, o senin kız arkadaşınmış gibi davran ve sonra her şeyi yapacağım.

 Olabileceklerden endişe etse de uygulamak zorunda kalır ve bir şey yapamaz.

 Eğer uyanırsan ve beni hatırla.

 - Korkma, sen ona kendini sevdirip, nişanlısını kaçırdığını unuttuğun için, annesinin adını unutturacağım.

 *""""""""""""""""*"""""

 Plan her yönden iyi düşünülmüştü, dakikalar sonra her şey sona erdi ve ondan istediğini aldı.

 Ona ne olduğunu ve vücudundaki acının sırrını söylemeden eve döndüler ama başına gelen, garip eve nasıl girdiğini ve oradan nasıl çıktığını unutmasıydı.

 Günler geçti ve kızın durumu kötüleşti ve daha da kötüsü, faili kimse bilmeden şişmeye başlayan midesiydi.

 *”””””””””****”””

 Yemek masasında doktor çok kızdı:

 Evlenmem için ısrar ettiğin buydu Bak, kafamızı çamura soktun.

 - Oğlum, o hasta ve belki de insan kurtlardan biri onun deliliğinden yararlanıp ona saldırdı ve o ne yaptığını bilmiyor.

 - Durumu kötü olsa da tabiatının onu ahlaksızlıktan alıkoyduğunu, ama ona boyun eğdiğini nasıl bilemezsin ve bu hepimizin başına gelen skandalın sonucudur.

 - Hayır oğlum, fail ortaya çıkacak ve ödülünü alacak.

 Herhangi bir yapan, belki yapanlar.

 Sakin ol, kız kardeşim onu ​​bir akıl hastanesine götürmeye karar verdi ve onunla evlenmediğin için Tanrı'ya şükrediyorum.

 Tanrıya şükür, böyle bir evlilikten kurtuldum.

 Diyalog kalbine soğukluk ve huzur getirecek, kalbinde alevlenen kıskançlık ateşini söndürecekti.

 **********

 Uzun ve karanlık bir yolda, kendisi ve birkaç hayalet dışında hiçbir şey olmadan koşuyordu.Siyah bir elbise giyiyor ve saçları dağınık.Arkasından birinin koştuğunu, bazen ona yaklaştığını ve başka bir zamandan uzaklaştığını hissediyor. Nefesi yükseliyor, kalbinin hızlı attığını duyuyor, durmak istiyor ama hayaletler onu kovalıyor.Her taraftan ve aniden, mekanın karanlığını parçalayan parlak gözlü siyah bir kedi beliriyor ve onun önünde. lüks bir araba, kalkıp kaçmayı düşünüyor ama araba kullanmanın iyi olmadığını hatırladı, sürekli koştuktan sonra kapıyı açmaya, içeri girmeye ve bir süre dinlenmeye çalıştı, kapı açılmıyor, kedi arabanın kaportasındaydı ilerleyen ve gecikti Aniden atladı ve karnına vurdu ve yüksek sesle çığlık atarak düştü.

 Çığlıkları evdeki herkesi uyandırmaya yetmişti.

 Sadece bir kabus, Kovulmuş şeytandan Allah'a sığınırım.

 Vücudu korkudan titriyordu

 Sağa sola baktım.

 - Biraz su iç.

 Sadece bir rüya olmasına rağmen karnında şiddetli bir ağrı hissetti ve hastaneye kaldırıldı.

 ***"""""""""*""""""""**

 Hastanede düşük yaptığını ve adaleti aramak ve kayınvalidesinden maruz kaldığı uygulamalardan hakkını almak için sabırsızlıkla beklediği cenini kaybettiğini öğrendi.

 O kadar çok ağladı ki, herkesin ona duyduğu sempatiye rağmen, o hala genç ve Tanrı onu birkaç çocukla telafi edecek, ancak kalbi cenini kaybetmenin acısıyla sarsıldı.

 Olayların ortasında, kürtajdan önce gördüğü kabus, karanlık, kedi, dolaşan, kızın delirmeden önce anlattığı kabuslar gibi hatırladı.

 Ne yani, bana da sihir yaptı, belki de yaptı...

 *****""""

 Hayatı değişti, düşük yaptığı günden beri kabuslar onu rahatsız ediyor ve uykusunu bölüyor.  Kayınvalidesi ve aile üyeleri ile her ne kadar işler iyi gitse de, kocasının ona yabancılaşması ve onu kabul etmemesi, her geçen gün anlayamadığı, ondan daha da uzaklaşması, onunla çok uğraştığı, ama tiksintiden başka bir şey bulamadı, düşünceleri dağıldı ve kimse ona kalbindekileri söyleyemez, onu görüyorsun, ondan daha güzel, kalbini kaçıran başka bir kızda mı yoksa ona kızdığı için mi kızıyor? cenini koruyamadı, ama o bir doktor ve konunun onun elinde olmadığını biliyor ya da belki sihrin etkisi azalmaya başladı ve onu yenilemek zorunda kaldı.Bütün bu düşünceler onun kararıyla kesildi. Boşanmaya, artık dayanamayınca şaşırdı Şaşırdı, mantıklı hiçbir gerekçesi olmayan bu kararla, ev halkı onu ailesinin evine geri gönderdi, bacağını koyup düzeltmeye başlayınca hayal kırıklığına uğradı. onu evde.

 Bu meseleyi bitirmek ve evine dönmek için güçlü bir büyüsü olmalı, toplayabildiği tüm paraya mal olsa bile.

 ***********

 Buraya ilk kez rüyalarla dolu bir şekilde girdiğini hatırladı ve bugün kalbini onarmak ve kırılmasını önlemek için giriyor.Şarlatan'a başına gelenleri ve onun ve kocasının peşini bırakmayan rahatsız edici kabusları anlattı. ondan yabancılaşma, belki önceki zamanlarda yaptığı gibi ona bir çözüm bulma:

 - Senin için bir şey yapamayacaksın, bu sefer rakip benden daha güçlü,

 İndirim, indirim var mı?

 - Büyüyü her ne sebeple olursa olsun korumak ve onu uygulamak için gönderdiğin sihir kulu sana tapıyor, ama görünüşe göre kul senin işine hayran kaldı ve sende onun insan suretini gördü ve sen prensip olarak benzersin. ona aşık olun ve bahsettiğiniz belirtiler bir sevgilinin dokunuşunun belirtileridir.

 - ne anlamadım?

 Âşık, kocanı senden uzaklaştırandır ve hiçbir erkeğin sana yaklaşmasına izin vermez.Sadece onun hakkı vardır ve kocanın senin üzerinde kocanın hakkı olduğuna ve onun cinsel ilişki belirtilerine sahip olduğuna inanır. sizinle yakında görünecek.

 Ne dediğini anlamaya çalıştı ama zihni Genie'nin sevgilisi olmayı reddetti.

 - Sevgili, oğlunu öldüren kişidir ve onu dövdüğü rüyası gerçeğe dönüşmüştür çünkü fetüsün düşmesine kim sebep olduysa ve onunla ilişkiniz dışında herhangi bir ceninin kaderi aynı olacaktır.

 -Ama ne yapmalı?

 - Hiçbir fikrim yok.

 - Ama onun hizmetkarın olduğunu söylüyorsun ve onu sen gönderdin.

 - Kul deriz ama aslında o bizim efendimizdir ve biz onun kullarıyız çünkü bize şer yollarını gösteren ve başkalarına zarar veren, Adem'in yaratılışından beri onun hedefidir ve onun için bir şey yapamam, yoksa gazabını üzerime döküyor ve ben zayıfım...

 Hayatı paramparça olduktan sonra kuyruklarını sürüyerek dışarı çıktı ve hayatının geri kalanını bilinmeyene tutsak olarak yaşayacak, günahlar ve yaralarla dolu hayatına son verecek.

 Süresi doldu

من فضلك سجل دخولك أو قم بتسجيل حساب للإجابة على هذا السؤال

1 إجابة واحدة

بواسطة طالب عالمي (8.7ألف نقاط)  
0 تصويتات

السلام عليكم ورحمه الله وبركاته ❤️ 

iyi akşamlar ❤️ 

Gerçekten harika bir hikaye

 İyi şanslar ❤️(✿^‿^)

بواسطة طالب محترف (3.8ألف نقاط)  
Iyi sabahlar
Evet
Iyi şanslar
133 Online Users
0 Guest 133 Member
Today Visits : 24874
Yesterday Visits : 64489
Total Visits : 45448270

25.4ألف أسئلة

124ألف إجابة

154ألف تعليقات

29.6ألف مستخدم

مرحبًا بك إلى Taleek Discussion، مناقشات طليق - حيث يمكنك طرح الأسئلة وانتظار الإجابة عليها من المستخدمين الآخرين. تذكر اننا هنا جميعا لمساعدة بعضنا البعض فيرجى الالتزام بقوانين وارشادات المنتدى حتى نبقي عائلة طليق نظيفة وانتاجية - لا تنسى التصويت للاجابات الصحيحة والتصويت بالسلب للاجابات المضللة او المخالفة
add
لعبة السجن
...