First time here? Checkout the FAQ!
x

الملاحظات

Bir büyü hikayesi. Bölüm 2 Yazan Ali Mohammed Raslan

في تصنيف اللغه التركيه
بواسطة طالب محترف (3.8ألف نقاط)  
+3 تصويتات
158 مشاهدات
Bir büyü hikayesi.

Bölüm 2

 

Sanatçı: Ali Mohammed Raslan

Yer ondan veya ziyaretçilerinden garip değildi, doğrudan oturup evlilik umudunu taşıdığı bekleme odasına gitti ve şimdi mutlu bir yaşam için başladığı şeyi tamamlamak için yere geri döndü, kendisine ve ailesine bıraktığı iyi miktarda parayı topladı ve önemli olmayan şeylere harcamak yerine, hala ailesi tarafından reddedilen ve ebeveynleri gibi olduğunu kabul etmeyen o yüksek evin hanımlarından biri olarak kariyerine devam etmeli.

Tütsü kokusu yeri doldurur ve her birinin kalbindeki iç ve dış arasındaki kadınlar bunu başarmak için her yerden gelirler, bekleme odasında ondan önceki varlıkların yüzlerinde bir süre kaldılar, kocasına veya ailesine ulaşırsa onu burada görürse kimsenin onu tanımaması için kafasına ve yüzüne bir örtü koydular, sonsuza kadar sona erecek böyle bir yeri ziyaret eder, Bir süre önce randevu almasına rağmen uzun süre sırasını bekledi, ancak yakında tekrar geri dönemeyeceği için bakacağı başka seçeneği yok, kocasından izin istedi ve annesini ziyarete gideceğini ve akşam onu almak için döneceğini ve şimdi giderse tekrar geri dönmek için bir bahane bulamayacağını söyledi.

Uzun bir bekleyişin ardından sıra onda.

Rüyalarının araştırmacısının odasına girdim, alıştığı gibi yer yüksek ışıklarla dolu, nispeten küçük odada aşırı kalabalık tarafından bırakılan kokular, masasında oturan yeri ziyaret eden ziyaretçi sayısına kıyasla karıştırıldı, karşı kanepede otururken, resepsiyon odası tam olarak herhangi bir meslek için bir resepsiyon odası gibiydi,

Onu alıştığı bir gülümsemeyle aldı, bu yüzden tüm ziyaretçilerine dağıtıyor ve kaç kardeşimiz bunu bazı müşterilerin kötülüğünden ve kurlarından ima etti.

Sorarak başlayın:

- Yeni evlilik hayatı nasılsınız?

- İyi...

İyi olsaydı, bana gelmezdin.

- Size kendimi tanıtmaktan daha zekisiniz, kocamla aranız en iyi durumda ama ailesiyle kötü, her şekilde onlara yaklaşmaya çalışmama rağmen, onların olduğunu kabul etmediler.

- Peki siz ve kocanız anlaştığı sürece onları neden umursuyorsunuz?

- Benimle yaşıyorlar ve kocam bütün gün yok ve onun yokluğunda hayatımı taklit ediyorlar.

- Kendi başına bir evde mi yaşamak istiyorsun?

- Hayır, aksine o evde kalmak istiyorum, onların iradesine karşı, evin hanımı ve içinde olan kadın olmak ve akrep kayınvalidemin gururunu kırmak istiyorum.

- Peki, size bir dizi tütsü vereceğim, ancak evin her yerine ulaştığından ve çalışana kadar evin tüm insanlarının koklayıp koklayıp, size en kısa sürede bazı eşyaların bir listesini yazacağım, böylece size yemeğin içine koymak için bir karışım getirebilirim.

- Ama bugünlerde gelemem.

- Sorun değil, gelmek zorunda değilsin.

- Onu kız kardeşimle göndereceğim ve sen de evin kraliçesi olacaksın.

- iyi.

- Başka bir şey daha var, kocamın nişanlısı olan kız, bizi hep kıyasladılar, ondan intikam almak istiyorum, herkes ondan daha iyi olduğumu biliyor.

- Bana resmini ve elbisesinden bir parça getir ve onun hakkında ne yapacağımızı görelim.

Ziyareti sona erdi ve ona evin hanımı olacağına söz verdiği sürece, evin hanımı olacağına söz verdiği sürece, yapacak ve daha önce denedi ve büyüsünün sonuçlarını öğrendi, resmi ve elbise parçasını hatırladı, belki resmi yönetebilir, düğün fotoğraf albümü hala orada ve birkaç resimde ortaya çıktı ama elbise parçası nasıl getirileceğini düşünecek ama bir yol bulacak ...

*****""*******************######

Eve döndü ve tütsü yaymaya başladı, kötü kokuyor. ama kokudan kurtulmak ve ailesine dikkat etmemek için sık sık klima kullanıyor, ancak kayınvalidesi onu izliyordu, yaşadığı sıkıntılara rağmen kokunun kaynağını sorup duruyor, ancak evin insanlarının davranışlarında bir değişiklik görmüyor, belki de yatıştırıcılarla tütsü kokusunu değiştiriyor, bunun nedeni de kız kardeşi, yemeğin içine koyması gereken karışımı getirmekte geç kalıyordu.

Ve rakibinin elbisesinin bir parçasının konusu onu kaplar, getirmeli, onunla işi bittiğinde, hayatının kabusu sona erecek.

. *******************

Kocası konuştu:

- Seni ne kadar sevdiğimi ve aileni ne kadar sevdiğimi biliyorsun ve seni rahatsız etmeyi sevmiyorum ama konu hakkında seninle konuşmak istiyorum.

- Yokluğumda bir şey mi oldu,

- Yeni bir şey yok.

- Kuzeninle evliliğin hala anneni ve teyzeni ilgilendiriyor.

- Ama bu sona ermiş bir konu.

- Senin için bitti, ama onlar için değil.

- Bunlardan biri sizi rahatsız etti mi?

- Konuya girmeye gerek yok, konuşmak istediğim şey bu değil,

- Ne söylemek istiyorsun?

- Kuzeninin kızma hakkı var, belki seni seviyor ve ben onu suçlamıyorum, sen sevildin, onun yerinde olsaydın, o da kızırdı çünkü o senin gibi değil, dünyadaki biri ve ne tartışırsan konuş, o da senin gibi olmayacak.

- ah.

- Gerçek bu bebeğim, bu yüzden bir fikrim var.

- Ne?

- Teyzenin evine gidip ellerini kazanmaya çalışmak istiyorum, iyi yaşayamıyorum ve bana kızgın olan biri var.

- İyi fikir, iyi bir seçim yaptığımdan ve dünyadakinden daha iyi olduğundan emin olmak için her gün ne isterseniz yapın.

- Yarın onları ziyaret edeceğim ve bu anlaşmazlığın sona ermesini umuyorum

- umarım

. *****************

Sürpriz ziyaret şaşırtıcıydı, ama eve girdi ve amacı buydu. Resepsiyon odasında oturdu, ancak kızla özel olarak konuşmak istedi, bu da onu yatak odasına götürmesini sağladı,

Oda güzel ve düzenliydi, kendi kendine işgal edildi, o ve dört kız kardeşi bu odanın sadece yarısı büyüklüğünde bir odayı işgal ettikleri dar evlerinde nasıl olduğunu hatırladı, değişti ve ne pahasına olursa olsun ondan intikam almaya karar verdi.

- Eski nişanlınla evlendiğiniz için bana kızgın olduğunuzu biliyorum.

- Hayır, Allah evliliğinizde sizi tebrik eder, konu benim için bitti ve her şey bir paylaşımdır.

- Allah size daha iyi bir pay göndersin, arkadaş olmanızı istemek için buradayım, sizi sevdim ve aramızda hiçbir engel olmasını istemiyorum.

- Dostluğunuzla onur duyuyorum ve kalbimde, yani yönünüz ne olursa olsun bir şey olmadığından emin oluyorum.

- Teşekkür ederim, kalbimi rahatlattım.

Bana biraz su getirebilir misin?

- bekleyin.

Birkaç dakika sonra, gardırobunu açmasına ve bulduğu ilk parçayı almasına ve kasten büyük olan çantasına saklamasına izin verildi.

Amacına ulaştıktan sonra ayrıldı ve şimdi bir sonraki adım başlıyor...

Aşağıdaki.....

من فضلك سجل دخولك أو قم بتسجيل حساب للإجابة على هذا السؤال

1 إجابة واحدة

بواسطة طالب عالمي (8.7ألف نقاط)  
+1 تصويت

السلام عليكم ورحمه الله وبركاته ❤️ 

Günaydın ❤️ 

Harika ve ilginç bir hikaye

 İyi şanslar ❤️(✿^‿^)

 

بواسطة طالب محترف (3.8ألف نقاط)  
Günaydın
Teşekkür ederim
80 Online Users
1 Guest 79 Member
Online Members
Today Visits : 26132
Yesterday Visits : 69117
Total Visits : 46071461

25.4ألف أسئلة

124ألف إجابة

154ألف تعليقات

29.6ألف مستخدم

مرحبًا بك إلى Taleek Discussion، مناقشات طليق - حيث يمكنك طرح الأسئلة وانتظار الإجابة عليها من المستخدمين الآخرين. تذكر اننا هنا جميعا لمساعدة بعضنا البعض فيرجى الالتزام بقوانين وارشادات المنتدى حتى نبقي عائلة طليق نظيفة وانتاجية - لا تنسى التصويت للاجابات الصحيحة والتصويت بالسلب للاجابات المضللة او المخالفة
add
لعبة السجن
...