First time here? Checkout the FAQ!
x

الملاحظات

Bir büyü hikayesi , hikaye : Ali Mohamed Raslan, Bölüm 1

في تصنيف اللغه التركيه
بواسطة طالب محترف (3.8ألف نقاط)  
+2 تصويتات
69 مشاهدات

Bir büyü hikayesi. 

Hikaye: Ali Mohammed Raslan

Bölüm 1

Evlerine geldi, amacına ulaştı, onunla evlenmeyi planlayanla evlendi, gerçekten şanslıydı, mütevazı güzelliğine, okul seviyesine ve orta sosyal olmasına rağmen, doktoru en güzel ve bilgili hayranların pençelerinden kırabildi, aynada yüzüne bakarak, güzellik uzmanı yüzünün kusurlarını, özellikle de ebeveynleri tarafından her zaman alay edilen, burun cadısını tarif eden belirgin ve çarpıcı burnunun uzunluğunu kapatabildi, bu yüzden çalışmasını tamamladığı ve koyduğu her yerden yurt dışından döndüğünden beri damadına layık oldu. Gözünün amacı onu baştan çıkarmak için her şekilde denendi onu kliniğinde birkaç kez ziyaret etti, ama onu penceresine düşürebilecek güzellik, düşünce ve nezaket unsurlarına sahip değildi, ancak önünde hiçbir şey durmuyor, kayınvalidesinin onu güçlü bir şekilde reddettiğini biliyorsunuz, özellikle gençken ve ondan öğrendiğim kadarıyla kuzeniyle evliliği konusunda bir anlaşma var, bu da ona güzellik ve seviyeye uygun, ama tamam o büyücünün evine yapılan ziyaretlerden sonra herkes bacaklarının altında diz çökecek ve yanından geçecek,

Sevgiliyi getirip payı açıp uzakları getirebilme yeteneğini ilk duyduğumda hatırladım ve büyünün masraflarına ek olarak önemli miktarda para istemesine rağmen, söylenenlerin sağlığı üzerinde durdu ve imkansızı başardı ve uzak olan bir dileği başardı, hala ona biraz borcu var, ancak ona kalıcı bir müşteri olarak kalacağına ve kız kardeşleriyle evlenmek için onu avlamak için başka bir av için yeni toplumuna bakacağına ve ona yardım etmek için ona para ödeyeceğine söz verdi.

Kız kardeşi onu aceleye getirmek için geldi çünkü gelinin konvoyu geldi ve bu mütevazı evi kocasının ve ailesinin villasına bırakmanın zamanı gelmişti.

Yavaşça dışarı çıktı ve elinde güller buketledi, kurdele ve güllerle süslenmiş gelinin arabasını almak için kızları beyaz elbisesinin kuyruğunu taşıdı.

Törene katılan herkes bu evliliğe ve bu genç kızın bu kızla evlenmeyi nasıl hayal ettiğine hayret etti.

Ama bu bir pay.

+*******"""""""""""""*************

 Balayının bitiminden sonra bacakları kocasının evine ayak bastığı ilk günden beri ve evdeki herkesin soğuk muamelesinden muzdarip, kayınvalidesi, yeri olması gereken yeğeninin avantajlarından bahsetmeye devam ediyor ve aslında abartmıyor, kız herhangi bir güzellik ve okul seviyesi yüksek, onu gören herkes tarafından sessizce sevilen bir kız olduğu için, balayından döndüklerinde onları ziyaret etti, sözleriyle ayık görünüyordu. Damadını annesinden farklı olarak kaçırdığı için ondan rahatsız oldu, kayınvalidesiyle bulmaca kelimelerini değiş tokuş ediyordu, bu da onu kızdırdı, kızın dolaylı olarak damadın düzenini umursamadığını söylediğini hissetti çünkü kesinlikle ondan daha iyisini bulacaktı. Büyücünün büyüsü olmasaydı, kız kardeşleri kadar kız kurusu olacaktı ya da kardeşlerinin arkadaşlarından bir sarhoşla evlenmişti, ama sessiz kalmayacaktı, onu hissettiğini ve onu hayal eden tüm kızlar arasında, kayınvalidesinin onunla konuşmadığı halde onunla konuşmayacağını herkese kanıtlayacaktı. Bir yemek masasına otururlar ve aralarında geçen konuşmaya ne kadar karışmaya çalıştığını, ancak zamanını klinik ve hastane arasında geçiren ve gecenin sakinliğinin geldiği ve ailenin her üyesinin odasına sığındığı geceye kadar geri dönmeyen kocasının yokluğundan yararlanarak onu ve aile üyelerini tiksindirici ve görmezden gelmektan başka bir şey bulamaz. 

Kocasının ailesinden acı çekmesine rağmen, kalbinde taşıdığı tüm özlemle ona dönmesi, yokluğunda çektiklerinin bir kısmını unutur. Ona ne olacağını söylemek istemiyor, çünkü evdeki sorunlardan sıkılacağının yanı sıra tek başına da yöneteceğini biliyor, onunla daha fazla ilişki kurmak istiyor, büyünün etkisinin devam edip etmediğini bilmiyor ve amacı evdeki yerini belirleyene ve geleceğini ve geleceğini garanti edene kadar çocuk sahibi olmak, en önemlisi ondan para toplamak, bu yüzden bir hastalık iddiasında bulundu. Annesi veya büyük aşkı için bazı malzemeler satın almak, pahalı büyücüyü sipariş etmek ve pahalı kiralamak için planını gerçekleştirmek için iyi bir miktar toplamak istediği herhangi bir miktarı bağışlamıyor, ancak bunu hak ediyor.

Kız kardeşini büyücüden randevu almak için aradı, çünkü birkaç kez evinin insanlarının tekrarlanan çıkışı için dikkatli olacağından korkuyor, çünkü telefonla randevu almaması için ona taşınmalı ve önceden bir ödeme ile randevu almalı ...

Aşağıdaki....

من فضلك سجل دخولك أو قم بتسجيل حساب للإجابة على هذا السؤال

1 إجابة واحدة

بواسطة طالب عالمي (8.7ألف نقاط)  
0 تصويتات

السلام عليكم ورحمه الله وبركاته ❤️ 

Günaydın

 Harika ve ilginç bir hikaye

 İyi şanslar ❤️(✿^‿^)

بواسطة طالب محترف (3.8ألف نقاط)  
Teşekkür ederim
185 Online Users
0 Guest 185 Member
Today Visits : 11509
Yesterday Visits : 55702
Total Visits : 44237337

25.4ألف أسئلة

124ألف إجابة

154ألف تعليقات

29.5ألف مستخدم

مرحبًا بك إلى Taleek Discussion، مناقشات طليق - حيث يمكنك طرح الأسئلة وانتظار الإجابة عليها من المستخدمين الآخرين. تذكر اننا هنا جميعا لمساعدة بعضنا البعض فيرجى الالتزام بقوانين وارشادات المنتدى حتى نبقي عائلة طليق نظيفة وانتاجية - لا تنسى التصويت للاجابات الصحيحة والتصويت بالسلب للاجابات المضللة او المخالفة
add
لعبة السجن
...