First time here? Checkout the FAQ!
x

الملاحظات

Ruh haliniz kötü ve sabahları bitişik mi hissediyorsun? Bu duyguyu ortadan kaldırmak için ne yaparsınız

في تصنيف اللغه التركيه
بواسطة طالب محترف (3.8ألف نقاط)  
+5 تصويتات
117 مشاهدات

Hepimiz o günü, sabahları ruhunuzun içinde bir ağırlık ve anlaşılmaz bir neden daralması hissetmek için açtığınızda, bu duyguya direnmeye ve her şeyin olumsuz yönde gittiğini bulmak için yatağınızdan kalkmaya çalıştığınızda, yüzünüzün yorgunluktan bir şey olduğunu hissetmek için aynaya baktığınızda ve aniden yüzünüzün tüm kusurlarının önünde öne çıktığınızda, size eşlik eden kötü bir ruh hali bulmak için kahvaltı yapmaya gittiğinizde yaşadık.

Kısacası, kendinizi iyi hissetmemek için uyanırsınız ve rutin ve basit günlük aktivitelerde bulunmayı çok zor bulursunuz ve ne kadar küçük olursa olsun, her eylem sırtınızda bir yüke dönüşür, eğer bundan muzdaripseniz - ve acı çekmiş olmalısınız - telaşa kapılmayın ve bunun neredeyse tüm dünya nüfusunun yaşadığı doğal bir duygu olduğundan emin olun.

Anlaşılmaz bir daralmayla uyandın: Bunun nedenleri

Sabahın erken saatleri günün hayati saatleridir ve onlarla yaptıklarımız ve resepsiyonumuz günün genel durumunu ve günlük görevlerin performansına, genel olarak iş ve insan ilişkilerini ne derece yaptığımıza yansıyan ruh halimizi ve psikolojik durumumuzu etkiler. Bu yüzden günü tutuklanmış bir kalple almak, günün geri kalanında size eşlik eden kusursuz bir etkiye sahiptir ve günün sonuna ulaşmanız muhtemeldir ve ertesi gün daha büyük bir daralma ile uyanmak için beceriksizlik ağırlığıyla uyuamamanız çok fazla başarısızlık vardır.

Burada sizi bariz bir neden olmadan şaşırtan bu kötü duygu hakkında konuşmak, bir eşinizden ayrılmak veya arkadaşınızdan ölmek veya işte büyük bir sorun yaşamak veya tıbbi bir anksiyete ve depresyon tanısı almak gibi kötü bir psikolojik durumdan geçiyorsanız, tüm bu nedenler bunu anlaşılabilir hale getirir ve tanıya dayanarak uygun bir şekilde başa çıkabilirsiniz.

Sabahları daralma, zararlı beslenme alışkanlıkları ve dağınık bir rutin anlamına gelir.

Uykunuzda bir kabus görürseniz, kalbinizin tutuklandığını görürseniz ve kötü bir haberle bir telefon görüşmesine uyanırsanız, ilk sabah saatlerinizi kötü bir ruh hali içinde geçirirsiniz, ancak burada herkesin beklediği nedenlerden bahsetmeyeceğiz, sık sık göz ardı ettiğimiz gizli nedenlerden bahsedeceğiz, ancak özellikle sabahları ruh halimizde önemli bir rol oynayacağız.

Sağlıklı bir akşam yemeği, sabahları iyi bir ruh hali anlamına gelir.

Çok sayıda şeker ve karbonhidrat içeren sindirimi zor bir akşam yemeği uyku zorluğuna yol açar, böylece uygun bir mola vermemek, yorgunluk ve halsizliğe neden olmak

Çalışmalar, beynin frontal lobunun olumsuz duyguları destekleyen belirli alanının uyku eksikliği ile aktive olduğunu göstermektedir. Beslenme uzmanları bu nedenle yatmadan iki ila üç saat önce akşam yemeği yemenizi ve proteinleri ve karbonhidratları dengelemeye çalışmanızı ve çikolata gibi şeker bakımından zengin yiyeceklerden uzak durmanızı tavsiye eder.

Ayrıca, önemli bir amino asit olan triptofan içeren ve mutluluk hormonu olarak bilinen serotonin oluşumunda önemli bir bileşen olan, ruh halini iyileştirmeye ve uyku döngülerini düzenlemeye yardımcı olan ve yumurta, fındık, süt ürünleri ve soya fasulyesi içeren ürünler bakımından zengin olan yiyeceklerin de yemesi önerilir.

Bir amino asit olan tramaine içeren yiyeceklerden de kaçınılmalıdır, çünkü akşamları tütsülenmiş balık gibi uykuyu önler

Kanda magnezyum seviyesi bozukluğu

Magnezyum, insan vücudundaki varlığı açısından dördüncü elementtir ve vücutta birçok hayati role sahiptir, bunlardan en önemlisi duygudurum bozukluklarını azaltmaktır, magnezyum oranı, magnezyum ıspanak, muz ve yulaf ezmesi almak için doğal kaynaklardan, aşırı stres ve uyku düzenleme eksikliği ve dinlenme zamanlarında rahatlık eksikliği sonucu azaltılabilir.

Sıkıntıya ve kiloya neden olan düzensiz bir gün.

Stres birikimi ve zaman ve randevu eksikliği strese ve strese neden olur, uykunuzdan uyanırsanız ve ilk anlarınızda zihninizi alırsanız, izlemeniz gereken eylem planını ve bunun için gerekli adımları bilmeden gün içinde başarılması gereken her şeyi, rahat hissetmemeniz, ancak stresli ve sıkıntılı hissetmeniz zorunludur.

Tamamlamanız gereken her şeyi böldüğünüz ve uyanma sürelerinizi dikkate alarak en önemliden en azına kadar düzenlediğiniz günlük bir yapılacaklar listesi listelemeye hazırlanarak bu baskıdan kaçınabilirsiniz, sabahları daha fazla dikkat edenler vardır ve öğleden sonra daha iyisini yapabilecek olanlar vardır.

İyi şanslar, zirvede görüşürüz.

من فضلك سجل دخولك أو قم بتسجيل حساب للإجابة على هذا السؤال

1 إجابة واحدة

بواسطة طالب عالمي (8.7ألف نقاط)  
+1 تصويت

السلام عليكم ورحمه الله وبركاته ❤️ 

iyi akşamlar 

Harika bir konu ve harika bir tavsiye, elinize sağlık kardeşim Allah hepinizi en iyi şekilde ödüllendirsin 

❤️ İyi şanslar ❤️

بواسطة طالب محترف (3.8ألف نقاط)  
Çok teşekkür ederim çok sağol
101 Online Users
0 Guest 101 Member
Today Visits : 37290
Yesterday Visits : 65156
Total Visits : 45702706

25.4ألف أسئلة

124ألف إجابة

154ألف تعليقات

29.6ألف مستخدم

مرحبًا بك إلى Taleek Discussion، مناقشات طليق - حيث يمكنك طرح الأسئلة وانتظار الإجابة عليها من المستخدمين الآخرين. تذكر اننا هنا جميعا لمساعدة بعضنا البعض فيرجى الالتزام بقوانين وارشادات المنتدى حتى نبقي عائلة طليق نظيفة وانتاجية - لا تنسى التصويت للاجابات الصحيحة والتصويت بالسلب للاجابات المضللة او المخالفة
add
لعبة السجن
...